Dit gebeurt als je tegen corruptie vecht

Congresman Jim Jordan is van groot belang geweest in de totstandkoming van het IG-rapport. Jordan heeft onlangs ook Deputy Attorney General, de man direct onder Jeff Sessions, publiekelijk het vuur aan de schenen gelegd omtrent het functioneren van de FBI en het ministerie van justitie.

 

Jordan heeft zich in ‘The House of Representatives” van meet af aan tegen het handelen van de DOJ en de FBI geschaard in het ‘Russia collusion’ verhaal. Jim Comey werd ontslagen en het onderzoek van Robert Mueler is in een heksenjacht ontaard die maar niet voorbij mag gaan. Zolang het niet officieel voorbij is, krijgt het alle aandacht van de politiek als ook de media. Als dit voorbij is, dan gaan andere zaken hun officiele doorgang vinden. Dan gaat ‘Draining The Swamp’ een vogelvlucht nemen, zeker na de verkiezingen in november 2018, ook wel ‘The Midterms’ genoemd.

In april dit jaar is een onderzoek gestart op een oude werkplak van Jim Jordan. Jordan werkte daar als assistent coach van het Ohio State University wrestling program. Wikipedia:

“Jordan was an assistant wrestling coach with Ohio State University’s wrestling program from 1987 to 1995.[4] Ohio State opened an investigation in April 2018 that looked into allegations of sexual misconduct by the former wrestling team’s physician, Richard Strauss—who was the physician during Jordan’s tenure as an assistant coach.[5][6] In early July 2018, several former wrestlers said that they believed he had been aware of, but didn’t respond to, allegations of sexual misconduct by Strauss.[6] If he had seen abuse at the time, Jordan replied, “I would have done something about it.” Former UFC world champion Mark Coleman said, “He knew as far as I’m concerned.”[6] One former wrestler said that he saw Jordan kick a male voyeur out of the wrestlers’ sauna.[7] None of the wrestlers accused Jordan of sexual misconduct.[7] Jordan said that the timing of the allegations were “suspect” and said that one of the former wrestlers had a “vendetta” against Ohio State and Jordan’s family.[8] Jordan’s congressional office released a statement by the wrestling team’s former head coach Russ Hellickson in which both he and Jordan denied knowing about the abuse.[9]”

Dit was Jim Jordan op April 2018 bij CNN met Anderson Cooper:

Nu wordt Jordan lastiggevallen met de beschuldiging dat hij van het misbruik had geweten en niet daartegen heeft geacteerd. Jordan ontkent de beschuldigingen volgens Mandy van Bombards oprecht. Volgens Mandy is Jim Jordan geen sterke man, iemand die liever confrontatie ontwijkt en daarom oogcontact vermijdt in confronterende situaties.

 

Een paar dagen na deze aantijgingen overlijdt zijn neefje in een éénzijdig auto ongeluk. Jordan geeft hierover non-verbaal enige informatie die niet onterecht is. Zou het kunnen dat het ongeluk van zijn neefje geen ongeluk is? Volgens Jim Jordan wel, ook al spreekt hij de woorden niet uit.

Jim Jordan wordt door de ‘Deep State’ bedreigd omdat hij niet hun spelletje speelt. Voor de meeste mensen zijn de dreigementen genoeg om daar gehoor aan te geven. Dat kijkend naar het plotselinge terugtrekken – eind 2017 – van Jason Chaffetz en ook Trey Gowdy heeft een half jaar geleden aangegeven zich niet meer verkiesbaar te stellen.
Beide heren waren het centrum van het blootleggen van de schandalen rond Hillary Clinton, Benghazi en het Clinton mailserver probleem. Gowdy heeft zichzelf uit het nieuws gehaald en oogt minder sterk als voorheen. Hij blijft wat meer op de achtergrond, tegen zijn karakter en overtuigingen in. Waarom? Omdat ’The Swamp’ onder druk staat en zonder deze twee dacht het tegengeluid te kunnen beheersen. Jordan is in het gat van Chaffetz gestapt en lijkt er nu ongenadig hard van langs te krijgen.

De anti-Trump media duikt vol op een zaak die eigenlijk geen zaak is. Opvallend is dat de aanklacht komt van mensen die alleen maar warme gevoelens uiten voor Jordan en hem daarnaast betichten van de wetenschap dat de teamarts onacceptabel seksueel gedrag liet zien en, dat Jordan daarvan moet hebben geweten. De teamarts is in 2005 overleden dus, tot een zaak kan het nooit meer komen. De eventuele wetenschap van Jordan lijkt nog moeilijker te bewijzen, zeker omdat de dader al overleden is. Deze zaak is puur in het leven geroepen om Jordan zwart te maken en zijn aandacht met dit verhaal op te eisen. Dat de klagers in hun aanklachten mt liefde over Jordan spreekt boekdelen. Ze zijn gemotiveerd iets te ondernemen tegen een persoon die zij zeer waarderen. Je waardeert niet iemand die niet voor je is opgekomen toen je hem nodig had. Iemand die je zo verraden heeft, die kun je nu nog voor zijn daden ophangen en dan spreek je niet met liefde over de Judas die dit misbruik heeft mogelijk gemaakt.

De media wordt hier dus wederom ingezet om iemand te beschadigen. Deze persoon vecht tegen de enorme corruptie en een Deep State die de verkiezingen onverwacht verloren heeft.

 

Zo functioneert ’The Deep State’. Valse beschuldigingen, gefabriceerd bewijs en zelfs moord behoren tot de instrumenten die de staat binnen de staat gebruikt om haar beleid doorgang te laten vinden. Niets gaat te ver, vandaar dat ook steeds duidelijker wordt dat een sekte gedrag en het misbruik van kinderen tot de chantage middelen behoren die worden ingezet om mensen te manipuleren.
De Deep State is divers, binnen alle onderdelen van de overheid is het aanwezig. De onderlinge verbinding vindt plaats middels de talloze geheime clubjes die onderling coordineren buiten het zicht van het publieke oog. Dat wat het publieke oog had moeten zijn maakt deel uit van dezelfde cult. Daarom weten we niets, heeft de politiek zo’n afstand van de burger genomen en, dat is een verschijnsel dat op de meeste plekken op deze aardkloot te vinden is. Alle landen waar dit voorkomt hebben één ding gemeen, ze hebben allemaal een centrale bank van dezelfde eigenaar.

%d bloggers liken dit: