Moord in slowmotion

Wat doen ze in Noord Korea met lieden die zich uitlaten tegen de staat? Juist, die verdwijnen en zie je nooit meer terug. Engeland is sinds gisteren dezelfde weg ingeslagen. Activist/journalist Tommy Robinson is binnen een uur gearresteerd, aangeklaagd en veroordeeld tot 13 maanden cel, voor het uitzenden van een livestream buiten een gerechtsgebouw diezelfde dag.

Rechts extremistisch

Tommy Robinson wordt betiteld als ‘rechts extremistisch’. Robinson verdient die titel omdat hij in beeld brengt hoe er in Engeland met verschillende maten wordt gemeten. Het verenigd koninkrijk heeft te kampen met een toenemende criminaliteit vanuit islamitische kringen en de Britse overheden houden dit stil. De politie onderzoekt criminele activiteiten vaak niet als er islamieten bij betrokken zijn. Dat zorgt ervoor dat de statistieken een vertekend beeld geven van de werkelijkheid.

De problemen in Engeland zijn groot. De groep die deze problemen veroorzaken komen voor het grootste deel uit Bangladesh en Pakistan. De autoriteiten zwijgen, kijken weg en verzachten aanslagen tot ongelukken. Tommy brengt dit soort zaken aan het licht. Hij maakt dat bekend wat de overheid onder het tapijt veegt. Hij doet dit al jaren en vindt een groeiend publiek voor de zaken die hij toont.

Islam

Dat Robinson niet onder de indruk van de islam is, is een understatement. Hij ziet de religie als een publiek gevaar. Hij toont dat aan met de voorbeelden die hij presenteert, geheel tegen de propaganda van de overheid in. Het gevecht dat hij voert is tegen de Islam gericht en tegen een overheid die discrimineert op basis van geloof. Het is namelijk diezelfde overheid die deze migratie heeft toegestaan, net zoals in alle andere westerse landen.

De massa immigratie is een vanuit de EU/NATO/VS/VN opgezette volksverhuizing. Zonder dit fenomeen was er geen Brexit geweest. Tommy Robinson vertolkt dus de gevoelens van een groot deel van de zwijgende massa. Diezelfde gevoelens zijn overal in het westen te vinden en, hebben er zelfs voor gezorgd dat Donald Trump tot president van de VS werd gekozen. Dankzij de grote volksverhuizing is er een weerstand gekomen tegen de ooit zo homogene westerse politiek. Die weerstand groeit met de dag en, Robinson is onderdeel van die groei en moet nu met geweld het veld ruimen.

Moord met voorbedachte rade

De kans dat Robinson de gevangenis niet overleeft is enorm. Ondanks dat de Britse overheid het probeert te voorkomen mensen met een islamitische migranten achtergrond te veroordelen, ontkomt het rechtssysteem niet volledig aan haar taken. Er zitten dus heel wat van deze mensen in het Britse gevang en, daar zit Tommy straks gewoon tussen. Dat is dus precies de groep waar hij over bericht en, waarschijnlijk is er geen vastgezette islamiet die Tommy niet kent.

De moord op Robinson zal worden uitgelegd als een ongelukkig incident maar, hoe ‘ongelukkig’ is zo’n incident als je het op voorhand kunt voorspellen? Ook nu worden islamitische migranten gebruikt door de een overheid die het westen met alle geweld wil veranderen. Als Tommy niet heel snel vrij komt, dan gaat hij eraan. Mocht hij nog vrijkomen dan zal die overheid van alles proberen om hem opnieuw het zwijgen op te leggen.

Globalisme

Dit gaat niet over Tommy Robinson, dit gaat over het gehele westen. Dit gaat over Hongarije dat George Soros toegang tot het land ontzegt. Dit gaat over Brexit. Dit gaat over een overheid die criminelen importeert en tegen burgers inzet. Dat betekent niet dat iedere migrant een crimineel is maar, als migranten zich crimineel gedragen, zouden we ze meteen moeten terugsturen naar het land van herkomst. Dat gebeurt in Nederland ook niet.

Iedereen moet vrij blijven te geloven wat men wil. We hoeven dus helemaal niet tegen welke religie dan ook te zijn. We dienen echter wel onze eigen normen en waarden te kunnen handhaven en dat gebeurt in steeds mindere maten. Is daar een bepaalde bevolkingsgroep schuldig aan? Nee, dat is een overheid die deze maatschappij tot in de kern wil veranderen. Dat is de gedachte achter de massa immigratie. Dat is één van de resultaten van het destabiliseren van het Midden-Oosten. Het is de daad van een globalistische club die de veiligheid op plekken in deze wereld vernietigd om vervolgens de ellende daarvan hier te importeren. Dat heeft nog niets met de islam te maken maar, dat wordt wel Tommy Robinsons dood.

Je kunt Tommy Robinson volgen en steunen via deze website.

Tevens is er een Facebook pagina en een Youtube kanaal.

%d bloggers liken dit: