De EU stort in

De strijd om onze vrijheid wordt nu gevoerd. Mensen die teveel NOS op hun bord nemen zullen dat niet zo herkennen, maar iedereen die een beetje heeft opgelet weet wat er speelt. De EU dacht de VS te pesten door de import op Harley’s, Bourbon en ‘Bleu Jeans’ extra te gaan belasten. Dit was een reactie van de EU op de door de Trump-administratie verlaagde ‘corporate taxes’ en het verlaten van verschillende akkoorden. Hierop is vrij laconiek door het Witte Huis gereageerd met de vermelding dat de VS dan de import van Europese auto’s met 25% extra gaat belasten.  

Economisch pesten

De EU wint niet, de EU gaat de strijd aan met een hele machtige consument die zelf steeds meer wil gaan produceren. Alleen vanwege de afmetingen van de interne markt en de negatieve handelsbalans van de VS gaan we niet in staat zijn de VS te pesten. De VS kan economisch harder pesten dan de EU. Dat begrijpt iedereen, behalve de lieden die zich in Brussel voelen ingesloten. Het globalisme incasseert nog alleen maar en dat kan nog vreemde vormen gaan aannemen. 

De EU heeft namelijk het nooit zo hoog opgehad met de economie. Europa heeft altijd de financiële tirannie van een falend bankensysteem ondersteund, waardoor op die economie een enorme roofbouw is gepleegd. De EU is er niet voor haar burgers, maar wil die burgers eerst hun bezit afnemen en dat vindt nog steeds met succes plaats: we hebben banken volgepropt met Europese belastingcenten om de Grieken te redden. De Grieken zijn een hoop van hun NUTS-bedrijven kwijtgeraakt en de schuld blijft als een zwaard van Damocles boven de volledig gestagneerde Griekse economie hangen. Niemand heeft gewonnen, behalve de bank. 

Brexit

Dat de Europese economie nog niet is omgevallen is te danken aan sterke spelers die dik betalen voor de diefstal die in het zuiden van Europa plaatsvindt. De Britten dreigen nog steeds te vertrekken. Als dat doorgaat, dan zullen andere landen dat gat moeten vullen. Ondertussen blijft de EU – met omkoping van corrupte regimes – proberen haar grondgebied uit te breiden. De regering in Brussel negeert de aversie van landen als Hongarije, Polen, Oostenrijk of Tsjechië. Men probeert momentum te houden, maar de boel loopt onherroepelijk vast. 

Russen

Alsof die waanzin nog niet genoeg is, denken de oppergoden in Brussel dat we bonje met de Russen moeten blijven zoeken. De geschiedenis heeft ons allemaal geleerd dat je de Russische strijdlust en lust voor het leven nooit mag onderschatten, maar dat is alles wat men in Brussel kan. De gebouwen in de hoofdstad van Europa worden gevuld met zijige types die nooit een gevecht op het schoolplein konden winnen en nu met gemak een gevecht denken te kunnen aangaan tegen een wereldmacht. De totale waanzin heeft van Brussel bezit genomen, iets dat altijd vooraf lijkt te gaan aan instortende regimes. Jean Claude Juncker zal zich steeds meer als een Tony Montana in de laatste scenes van dit epistel tonen. 

NATO

De militaire steunpilaar van de Europese macht lijkt ook steeds wankeler. Het NATO-verbond lijkt niet zo sterk meer te zijn. Het globalisme heeft altijd de VS de NATO-rekening toegeschoven, want die laat door middel van de creatie van de Dollar de rest van de wereld betalen voor dit verkapte wereldleger. Trump had Merkel al een factuur gestuurd met wat in te halen achterstanden. Als er niet betaald wordt, dan blijft die rekening openstaan en zal de VS niets meer investeren. Het gekibbel over de centen is slechts één manier waarop de EU een oorlog heeft gekozen die ze niet gaat winnen. De Europese economie gaat nu vanuit de VS onder druk worden gezet. Daar komt nog die NATO-rekening achteraan.  

Erdogan

Aan de NATO zelf wordt momenteel van verschillende kanten getrokken. De Turken maken dat geheel als NATO-lid nog eens extra complex. Mocht Erdogan echt zo ambitieus worden en een oorlog met de Grieken beginnen, dan wordt de dynamiek nog lastiger. Er staat dan een hoop materieel aan de Russische grens terwijl Europa een Turkse invasie afslaat. De EU zal daarvoor een beroep op de NATO doen en dan begint het spelletje opnieuw.

Ondertussen zitten er wat Amerikaanse militairen in Syrië vast in een verwarrende situatie. Die schieten momenteel op iedereen, terwijl ook zij door de Turken worden bestookt. Of het Witte Huis controle over die troepen heeft, daarover lijken de meningen verdeeld. ‘Mad dog’ Mattis lijkt een grotere globalist dan patriot.  

Rutte sterke leider

Hoe ga je daar als Mark Rutte mee om? Die liet zien hoe stevig hij in zijn schoenen stond door wat afstand van het Europese beleid te nemen. Dat klinkt allemaal hoopgevend totdat je verneemt dat hij de Nederlandse snelwegen wil aanpassen op het transport van militair materieel. Dat verhoudt zich wat zwakjes tot zijn eerdere borstklopperij. Mark heeft geen keus. Hij leest het script en doet precies dat wat men van hem verlangt. Als de spanning oploopt, dan is er sterk leiderschap nodig en het zal iedereen benieuwen of Mark boven zijn corrupte VVD-pet kan uitstijgen. Waarschijnlijk zal het hem allemaal boven zijn pet gaan en zal hij alleen maar meer steun verliezen. 

Raketschild

Ondertussen hebben de Russen aangetoond dat het raketschild van de NATO-troepen volledig nutteloos is tegenover hun nieuwste speelgoed. De arrogantie van de westerse defensietechniek is voor de innovatie van die techniek een blok aan het been. De NATO kan dus niet garanderen dat dankzij haar aanwezéigheid aan de Russische grens de Europese veiligheid gewaarborgd is. Het zogenaamde raketschild is een wassen neus en dat maakt van de gehele exercitie een veredelde sneeuwexpeditie. We zijn machteloos tegenover de nieuwe Russische systemen, dus kunnen we beter heel goede vrienden worden en wederzijds handeldrijven.  

Beschonken Juncker

Alles wat met de EU besmeurd is geraakt dreigt uit elkaar te vallen. Economisch gaan we nog wat moeilijke tijden beleven. Hier kunnen we niet omheen. Iedere verandering van deze orde van grootte gaat gepaard met een flinke crisis. Over 5 jaar vinden we mensen uit alle windstreken in de gangen van Brussel. Een Brussel dat we als museum van tirannie moeten behouden. Het is over met Brussel en het grootste probleem is dat niemand in Brussel daar weet van lijkt te hebben. Daar vloeit de (met belastingcenten betaalde) wijn als nooit tevoren om ‘der Untergang’ minder pijnijk te maken. Jean Claude Juncker heeft al tijden moeite om niet beschonken zijn leiderschap te tonen. Dat hij nog steeds zijn positie bekleedt is een teken aan de wand. Als straks die halfzachte Timmermans de EU laat capituleren, dan verandert Europa weer in een continent met soevereine landen.  

Internet Bill Of Rights

Tot die tijd gaan we een enorme bak met propaganda over ons uitgestort krijgen en zal het vrije woord moeten lijden onder de titel “complottheorie”. Het vrije internet gaat vanuit de VS gestalte krijgen. Men spreekt daar al over IBOR (Internet Bill Of Rights). Dit document wordt opgesteld om de vrije verspreiding van informatie te waarborgen. Dat hebben we nu niet. Deze website ondervindt al problemen met de verspreiding van content sinds berichtgeving over de ‘Donorwet’. Dit is slechts het begin, want ook Ollongren heeft een opdracht meegekregen en Pechtold kijkt over haar schouder mee om geen directe klappen te hoeven incasseren. Is dat laf? Natuurlijk is dat laf. Pechtold ten voeten uit.  

Revolutie

Dit gevecht is nu gaande. De eerste succesvolle slag die we gaan slaan is de IBOR. Die zal worden uit onderhandeld op het moment dat de EU de bereidheid toont met de VS te praten. De internetvrijheid zal een invloed hebben op het medialandschap. Als de informatie met meer vrijheid gaat stromen dan is het met de tirannieke EU snel gedaan.  

Tot het zover is zijn we van afhankelijk een lezerspubliek dat met ons die strijd durft aan te gaan. We moeten allemaal de taak op ons nemen om informatie als deze te verspreiden. We gaan een mooie toekomst tegemoet als we de strijd winnen. Verliezen we echter, dan gaan we eerst een heel donkere periode in. Alleen met onze steun kan deze vernietigende macht overeind blijven, zonder die steun zal deze als een kaartenhuis in elkaar zakken.  

 

%d bloggers liken dit: