Clintons en kindermoord

Mena Airport is een vliegveld in Arkansas. Toen Bill Clinton gouverneur van Arkansas was, zijn via dit vliegveld enorme hoeveelheden cocaïne gedistribueerd. Barry Seal was een door de CIA benaderde piloot die vloog tussen Colombia en Arkansas. De Clintons speelden een belangrijke rol in die affaire, zoals ook de familie Bush. De CIA gebruikte dit geld voor het uitvoeren van de zogenaamde ‘Black Projects’, projecten die in geen boekhouding voorkomen.

In 1978 werd Clinton gekozen als gouverneur van Arkansas en, is dat met een tussenpoos van 2 jaar (1981-1983) tot 1992 geweest. Binnen die periode vloog Barry Seal de coke van Pablo Escobar naar Arkansas. Bill Clinton was als gouverneur in staat de lokale autoriteiten te laten anticiperen in dit handeltje. De regio rond het vliegveld werd overspoeld met geld dat witgewassen moest worden. Talloze bankjes werden uit de grond gestampt om de enorme hoeveelheden cash te legaliseren. Iedereen wist ervan en iedereen zweeg want, niemand werd er minder van.

De Clintons hebben op hun pad naar de top een spoor van lijken achtergelaten dus, ook in Arkansas. Twee van die lijken waren van vermoorde kinderen, die ongelukkigerwijze getuige waren van een ‘drugs drop’. De Clintons staan erom bekend hun sporen vrij degelijk te wissen, de kinderen werden vermoord en op de rails gelegd. De sporen werden gewist door lijkschouwer Fahmy Malak. Deze lijkschouwer heeft tal van moorden als ongelukken en zelfmoord betiteld voor de Clintons. Mede dankzij de hulp van Malak zijn er nooit onderzoeken gekomen naar de door de Clintons gemaakte slachtoffers.

De lichamen van Kevin Ives (17) en Don Henry (16) zijn op 23-08-1987 op het spoor gevonden nadat de trein over ze heen gedenderd was. Geruchten over hun moord waren er genoeg maar, de lijkschouwer heeft het een ‘ongeluk’ genoemd. Volgens Malak waren de jongens onder de invloed van THC op de rails gaan liggen met fatale gevolgen. De jongens lagen ze onder een vaalgroen kleed volgens de machinist, die niet meer op tijd kon remmen.
Na ruim 30 jaar is Billy Jack Haynes, getuige van deze moorden, opgestaan. Hij was aanwezig bij de moorden maar heeft zelf niet actief geparticipeerd. Hij kent de moordenaars en door wie ze werden aangestuurd. Je hoeft niet helderziend te zijn om te weten wie hij bedoelt. De ouders van die kinderen hebben een privé detective in de arm genomen die de zaak verder onderzoekt maar, er is geld nodig en daarvoor heeft getuige en voormalig WWF worstelaar Billy Jack Haynes een video opgenomen.

Dit is een onverwachte wending in de vervolging van de Clintons. Het zet druk op het Witte Huis om de Clintons niet te laten gaan. Iedereen kan zich de woorden van Trump nog herinneren, “Because you’d be in jail”. De Clintons kunnen op tal van zaken veroordeeld worden en, dat moet gebeuren om het departement van justitie opnieuw te legitimeren. De ontkenning van klasse justitie begint met de veroordeling van de Clintons. Het zou niet meer dan terecht zijn als deze criminelen achter de tralies belanden. Als Amerika wil helen, dan is het noodzakelijk want, Hillary Clinton is nog steeds het boegbeeld van ambtelijke corruptie in de VS.

%d bloggers liken dit: