Antonov neergestort

Gisteren is er in Rusland een An-148 van Antonov neergestort met aan boord 65 passagiers en 6 bemanningsleden. Alle 71 inzittenden kwamen bij de crash om het leven.

Het vliegtuig dat gisteren in Rusland is neergestort bevatte twee mannen die met de Clinton Foundation in verband gebracht kunnen worden.

Ivanov Vyacheslav was de CEO van Rosatom, een bedrijf dat direct links heeft met het Uranium one schandaal.

Volgens Glenn Simpson, co-founder van het oppositie onderzoeksbedrijf Fusion GPS, was Sergei Millian de bron waarop Christopher Steele zijn ‘Piss Gate’ rapport baseerde. Sergei Millian was de organisator van het bewuste tripje van Trump naar Rusland. Zakenman Sergei Millian gebruikt tevens de naam Sergey Panchenko en, die zat aan boord van het neergestorte vliegtuig.

Uranium One is inmiddels volledig overgegaan in Russische handen. Dit is gebeurd via het lobby-bedrijf van de Podesta broertjes en ook de Clinton Foundation heeft maar liefst een bedrag van meer dan 120 miljoen Dollar ontvangen voor geleverde diensten.

Er hebben heel wat mensen moeten wegkijken en deze deal moeten goedkeuren om 20% van de uranium voorraad van de VS richting Rusland te krijgen. Zo heeft ook de onderzoeker in de ‘Russian collusion’ affaire, Robert Mueller geweten wat er gebeurde en de talloze rode vlaggen die met deze deal op zijn bureau kwamen werden onder het welbekende tapijt geveegd.

Deze corrupte deal loopt door tot in hoge regionen van de Russische regering. De Russen hebben een netwerk van corruptie in de VS opgezet en, Obama, de Podesta’s en de Clintons hebben uit die corrupte ruif gevreten. Dat is een hele belangrijke reden waarom Trump geen president had mogen worden. Daarom heeft ‘The Deep State’ van alles geprobeerd om Trump nog uit het presidentschap te zetten en, misschien zijn daarom nu 71 mensen mensen tijdens een deze vliegtuigcrash om het leven gekomen.

Iedereen die zich een beetje in de Clintons heeft ingelezen weet dat zij een spoor van dood en verderf achter hun succes aan slepen. Nu hebben ze misschien een collateral damage van 69 mensen op hun geweten die helemaal nergens vanaf wisten om er twee het zwijgen op te leggen. Het vliegtuig was onderweg naar de Russische plaats Orsk, niet al te ver van de grens met Kazachstan. Kazachstan is het grootste land ter wereld als het om uranium reserves gaat.

Bill Clinton is in 2005 samen met Canadese zakenman Frank Guistra in diens privéjet naar Kazachstan gevlogen. Guistra was een groentje in de Uraniumhandel maar, heeft in Kazachstan met de hulp van Bill Clinton een deal sluiten waaran hij genoeg overhield om 31,3 miljoen Dollar aan de Clinton Foundation te doneren.

Het Uranium One schandaal, dat Mueller nooit meer onder de pet gaat houden, kan heel goed direct verband houden met het neerstorten van dit vliegtuig. Een Russisch vliegtuig dat vlak na opstijgen in de lucht ontploft terwijl het richting Kazachstan vliegt is een erg groot toeval als daar twee mensen bij omkomen die alles met Mueller en de Clintons te maken hebben.

Dit soort zaken zit in de Modus Operandi van de Clintons en van The Deep State. Zelfs Obama vond het geen probleem om met een drone alle deelnemers aan een Islamitische bruiloft te offeren voor de mogelijkheid twee vermeende terroristen uit te schakelen.

Dit is nog maar het begin want, er zijn nog genoeg mensen die tegen de Clintons en consorten kunnen getuigen. Automatisch komt dan weer MH-17 bovendrijven. Was het een ongeluk of niet? Wie heeft het gedaan? Zijn dat niet meestal de lieden die informatie tegenhouden? Maakt Rutte zich al zorgen als uit CIA documenten gaat blijken dat bepaalde Nederlanders al wisten dat MH-17 niet zou aankomen? Waarom horen we nooit meer iets van al die mensen die stonden te janken langs de snelweg? Waarom zijn de nabestaanden zo stil?

BELANGRIJKE UPDATE:

https://www.facebook.com/nietoptv/photos/a.478476652257236.1073741828.477964695641765/1380679688703590/?type=3&theater

http://halturnerradioshow.com/…/2053-passengers-killed-on-c…

http://www.businessinsider.com/major-bill-clinton-ally-and-…

https://www.ad.nl/…/zeker-drie-doden-na-helikoptercrash-bi…/

%d bloggers liken dit: