De Russen vonden het “Te Grappig” en woon in Oosterhout

Ja, de Russen woont in Oosterhout en is 18 jaar oud. Jelle S. is een handige jongen die DDOS aanvallen vanuit zijn ouderlijk huis op verschillende banken en de belastingdienst deed. Zijn eerste DDOS aanval deed hij op de BUNQ bank. BUNQ wist Jelle via eigen onderzoek ook op te sporen en streek over het hart. In overleg met BUNQ maakte Jelle zijn excuses en ging een weekje vrijwilligerswerk bij Amnesty international doen. Een manier van handelen die volledig in lijn staat met het vriendelijke karakter van deze bank.

Jelle had echter weinig geleerd van deze milde reprimande en ging door. Aangejaagd door de media die wel zeker wisten dat de Russen heel Nederland wilden platleggen, kon Jelle zich dat plezier niet ontzeggen. De enorme ophef en paniek die ontstond door een al jaren opgepompte vijand motiveerde Jelle zelfs de belastingdienst plat te leggen. Uiteindelijk heeft de BUNQ bank een sleutelrol in het blootleggen van Jelle’s daderschap gespeeld.

De BUNQ bank wilde aanvankelijk geen negatief stempel op Jelle’s jonge leven drukken en heeft helaas toch moeten helpen bij zijn aanhouding. Nu loopt Jelle het risico op een gevangenisstraf van maximaal 6 jaar. Dat allemaal omdat je 18 bent en een enorme kick krijgt van het feit dat media en politiek zo graag in jouw acties de boeman in de Russen zoeken.

Kijken we dan naar de AIVD, die wel beweert te weten dat de Russen de Amerikaanse verkiezingen hebben gehackt maar, de BUNQ bank nodig hebben om een Nederlandse zolderkamer programmeur te ontmaskeren. Dan kunnen we alleen tot de conclusie komen dat deze dienst zoveel waarde heeft als het krantenpapier waarop deze onzin gedrukt heeft gestaan. De enigen die talenten hebben zijn de BUNQ bank en Jelle. Als we als maatschappij de talenten van Jelle een nuttige richting zouden geven, dan hebben we vele malen meer aan zo’n jongen dan wanneer we hem tot een moeilijk leven veroordelen.

Helaas ligt het lot van Jelle nu in de handen van de Nederlandse staat en, daar hebben we geen positieve uitkomst van te verwachten. Het argument hierachter zal wellicht zijn dat hij dit niet op school heeft geleerd, hetgeen weer genoeg over het schoolsysteem zegt. Het functioneert allemaal niet zo best in Nederland maar, de tv toont gelukkig een ander beeld.

https://www.bndestem.nl/…/hacktiener-jelle-uit-oosterhout-…/

%d bloggers liken dit: