Het gebeurt allemaal in Washington

Wat ze je nooit op tv zullen laten zien is wat er echt in wereld aan de hand is. De belangrijkste wereldgebeurtenissen vinden op dit moment in Washington plaats. De hoofdstad van Amerika is overwoekerd met een corruptie die de agenda van het globalisme dient. Daarom is wat in de VS gebeurt ook voor ons buitengewoon belangrijk. Nederland is verzadigd van het globalisme. De eerste die zich In Nederland daartegen met succes verzette was Pim Fortuyn. Fortuyn was faliekant tegen de ‘democratie’ van de EU en, zijn potentiële succes maakte zelfs mensen buiten Nederland heel erg zenuwachtig.

In de VS wordt ook voor onze toekomst gevochten en, dat gaat niemand binnen de Nederlandse MSM je vertellen. Je ziet Donald Trump op eenzelfde manier door de MSM gedemoniseerd worden maar, met een belangrijk verschil. Trump heeft Twitter en steun uit militaire hoek. Zonder die steun en zonder het verzoek uit die hoek was Donald Trump nooit in de race voor het presidentschap gestapt.

Ruim drie jaar geleden was er bijna een coupe in de VS gepleegd. Onder Obama zijn een hoop goede militaire-leiders ontslagen op basis van zeer uiteenlopende claims. Argumenten als een vermeende gokverslaving werden niet geschroomd om dit hooggeplaatste personeel te lozen. Zo heeft de Obama regering de mensen geloosd die het geheel niet eens met de gang van zaken waren. De achterblijvers keken lijdzaam toe hoe de VS zich overzees militair gedroeg. De heroïnehandel vanuit Afghanistan bloeide op, het midden-oosten werd in de fik gezet en uiteindelijk kwam het Amerikaanse leger in Syrië tegenover de Russen te staan.

Men zag geen uitweg, anders dan een het plegen van een militaire coupe. Die is uiteindelijk toch afgeblazen om via de legale weg te proberen Amerika weer soeverein te maken. Trump is door die militairen gevraagd of hij met hen het land uit de klauwen van het militair industriële complex wilde redden. Dat klinkt tegenstrijdig maar, voor dat militair industriële complex daar was door Eisenhower in zijn laatste speech, als president richting het Amerikaanse volk, al voor gewaarschuwd. (Videolink hieronder) Daarna ging John F Kennedy daar nog eens dik overheen met zijn “Secret Societies Speech”. (Zie Video)

Waar deze presidenten het toen over hadden hebben we sinds 9/11 de volle laag van gekregen. Het Amerikaanse leger is tot in de hoogste rangen geïnfiltreerd door het globalisme middels de corruptie van het militair industrieel complex. Ja, het militair industrieel complex van Eisenhouwer was slechts een instrument dat we nu globalisme noemen. Globalisme is de droom van enkelingen die ten koste van de rest gaat, namelijk het reguleren van de hele wereld vanuit één centrale macht. Alles wat dat globalisme dus over ‘democratie’ te melden heeft moet je vertalen naar het omgekeerde. Een prachtig voorbeeld daarvan is D66 minister Kasja Ollongren, deze van Finse adel afstammende Zweedse wil de democratie beschermen door teksten als deze te weren van het net. Je mag je sowieso afvragen of de loyaliteit van iemand met een dubbel paspoort bij de Nederlandse burger ligt. Je mag je zeker afvragen of de loyaliteit van de Zweedse regering nog bij de autochtone Zweed ligt.

Trump bevecht dat globalisme. We zijn nu net op het punt aangekomen dat alle aanvallen op zijn presidentschap zijn afgeslagen en, de komende tijd gaan we de counter-punch van de Trump administratie zien. Niet alleen in Nederland wordt je belogen maar, ook de Amerikaan wordt belogen en levert steeds meer van zijn vrijheid in. Wat in de VS gebeurt, dat gaan we in Nederland en de EU ook beleven, dit is een globaal gevecht. Als dit gevecht tegen het globalisme niet wordt gewonnen, dan hoeven we de toekomstige gevaren van kunstmatige intelligentie of de aanslag op een gezonde voedselvoorziening geeneens meer te vrezen. Dan is het verloren en gaan we een wereld in die erger is dan Orwell heeft beschreven.

Het globalisme heeft zich overal gevestigd, bedruipt zich met het geld dat de financiële wereld uit het niets genereert en de belastingen die je worden opgelegd. Het heeft alle middelen ter beschikking en die worden ingezet om je vooral niet op deze ontwikkelingen te wijzen.
De politiek is interessanter dan ooit te voren omdat nu de leugens worden blootgelegd. Straks gaan we begrijpen hoe het komt dat deze wereld zich heeft ontwikkeld tot een plek waar geheimhouding als argument wordt gebruikt voor het voortbestaan van de staat. Zonder die geheimhouding had iemand met een hooivorken-shop goeie zaken gedaan. Die geheimhouding gaat er steeds verder onderuit en die hooivorken-shop bestaat nu wel! (Zie link onderin)

Denk aan die geschrokken koppies op tv na de Amerikaanse verkiezingen, dat was niet voor niets. Die lieden wisten dat ze plotseling een groter probleem dan Putin hadden en dat probleem noemen we Trump. Of je Donald Trump nou een fijne vent vindt of niet, dat doet totaal niet ter zake. Trump is iemand die de strijd is aangegaan voor zijn land en daarmee gaat hij een wereld vol corruptie blootleggen. Hillary Clinton met haar Clinton Foundation was de kandidate die had moeten winnen. Zij was de kandidate van de ‘Deep State’ en die club heeft niet alleen de wereldwijde drugshandel in handen maar ook de media en politiek. Daarom is Trump gekozen. Hij was een sterke outsider, een man die niet naar de pijpen van anderen danst omdat dit niet in zijn aard ligt. Dat wil niet zeggen dat hij nooit fouten zal maken maar, Trump is geen globalist en daarmee de vriend van iedereen die gewoon wil leven en door autoriteiten met rust gelaten wil worden.

Dat zie je niet op tv maar, dit is een belangrijk onderwerp waarover wij zullen blijven berichten omdat die ontwikkelingen alles te maken hebben met de vaderlandse politiek en die van Brussel. Al onze politici worden nerveus van Trump, alleen de club van Hiddema heeft nog de rust om even een peuk op te steken. Als je iemand op tv ziet ageren over Donald Trump, dan weet je meteen uit welke ruif zo’n figuur vreet. Al die sociale prietpraat is weinig waard als men precies het tegenovergestelde voorstaat. Het globalisme wil de wereld overheersen. Als die missie volbracht is hoef je niet meer te vluchten want dan wordt het overal hetzelfde.

https://twitter.com/realDonaldTru…/status/960492998734868480

https://www.facebook.com/hooivorkenshop/

Eisenhouwer Military industral complex: https://www.youtube.com/watch?v=OyBNmecVtdU

JFK Secret Societies: https://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces

%d bloggers liken dit: