De memo wordt openbaar gemaakt

Was de paniek al groot de afgelopen week rond de memo van congresman Devin Nunez, dan heeft het hele verhaal voor de Deep State in de VS nu wel een nieuwe top bereikt. Er is inmiddels besloten de memo openbaar te maken omdat Amerika, en eigenlijk de hele wereld, moet weten wat de staat is waarin de VS momenteel verkeert.

Dat dit nieuws samenvalt met de dag waarop door Donald Trump ’The State of The Union’ wordt gespeecht, berust op een pijnlijk toeval of lijkt strategisch gepland. Het grappige is dat er vanuit de gehele wereld een hype is ontstaan rond de hashtag #releasethememo. Uiteraard kregen ook hier de Russen weer de schuld van en, net zoals bij de mailbox van Hillary Clinton probeert men ook nu weer de inhoud te verdoezelen met het framen van de bron die de informatie eventueel beschikbaar zou hebben gemaakt.

De Russen, die dus openbaarheid van bestuur in de VS eisen, hebben het allemaal weer gedaan en, we gaan uit die memo leren dat het geleuter over die Russen allemaal verzonnen was door de ‘Deep State’, om Trump maar uit het Witte Huis te krijgen. Met andere woorden, de Russen willen dat Trump blijft en hangen dus de FBI buiten door de verzonnen relatie tussen de Trump campagne en de Russen openbaar te maken. Kafka had hier iets zinnigs over kunnen zeggen.

Ook hier in Nederland lijken we betrokken bij de dubieuze opsporingsmethoden van de FBI, die daarmee de politieke toekomst van de VS probeerde te bepalen. Het is niets anders dan een staatsgreep. De Amerikanen hebben een staatsgreep verijdeld. Deze staatsgreep heeft niets met de Russen te maken en zegt alles over het globalisme. Net zoals in de EU geloven de globalisten in de VS ook niet in democratie. Het globalisme manipuleert met alle middelen die het kent om haar macht uitbreiding te laten vinden.

En de Russen dan? Die hebben strategisch gewacht. Putin heeft zich vaak uitgesproken tegen een monopole wereld en terecht. Als je kijkt naar de hoeveelheid corruptie waarmee die monopole wereld in stelling werd gebracht, dan moet je tot de conclusie durven komen dat de (westerse) wereld volledig gedomineerd wordt door een bende criminelen.

Corrupte politici zijn dus crimineel en, na deze memo gaan de koppen rollen. De geheime diensten zoals FBI en CIA zullen zich aan allerhande vormen van onderzoek moeten onderwerpen en zij die als corrupt bestempeld kunnen worden zullen zich voor een rechter mogen verdedigen.

Indirect hebben we deze openbaring dus aan de Russen te danken. De Russen zijn nauwelijks ingegaan op de valse aantijgingen van de globalisten en, die hebben nu definitief in de VS verloren. Putin heeft niet de westerse media gezocht om uitleg aan zijn onschuld te geven. Een onmogelijke opgave, als je terugkijkt naar de voorpagina van de Telegraaf op 17-7-2014. Twee uur na het neerhalen van MH-17 stond er in koeienletters op de voorpagina dat de Russen het gedaan hadden. Een strategische fout die de Telegraaf later heeft weggepoetst door een andere voorpagina te produceren. Het was allemaal te doorzichtig.

We gaan het komende jaar nog de meest waanzinnige zaken horen. Wij blijven dat voor je in de gaten houden. Volg deze pagina en blijf op de hoogte van het nieuws dat geen onderdeel van de MainStream in Nederland je wil brengen.

https://edition.cnn.com/…/house-intelligence-com…/index.html

%d bloggers liken dit: