NU.NL onderdeel van de Deep State

Gisterenavond was het op CNN groot nieuws en, dan kun je erop wachten dat er een zichzelf zo gerespecteerd achtende Nederlandse media bron achter de wortel aanloopt. Nu.nl heeft gehapt in een stukje non-nieuws waarmee men de aandacht probeert weg te halen van de speech die Trump in Davos gaat leveren.

Iedere nieuws consument die niet alleen de MainStream consumeert weet nu wel dat de Trump campagne zelfs niet in de vallen is gestapt die de geheime diensten voor hem hadden uitgestrooid. Er is niets aan de hand met die Russen, behalve dat ze 20% van de Uranium voorraad van Amerika via Canada uit de VS hebben gesmokkeld onder het toeziend oog van de Clintons, de Podesta’s en je raadt het al Robert Mueller. Google op “Uranium Mueller” en je zou dit op je scherm kunnen krijgen: http://www.independent.co.uk/…/mueller-remove-republicans-r…

Trump heeft Comey indertijd ontslagen omdat de man nog erger loog dan een natte Telegraaf maar, al snel bleek hem de door hem aangestelde Robert S. Mueller ook niet zo’n brandschone reputatie te hebben. Trump heeft nogal wat slechte adviezen gehad in het aanstellen van mensen en, heeft een hele tv-carrière opgebouwd met het ontslaan van slecht functionerende lieden. Zijn eerste reactie was natuurlijk die Mueller te ontslaan maar, dankzij het Rusland onderzoek lag dat wat gevoelig.

De president van de VS heeft dit met zijn team juristen besproken en, die hebben hem afgeraden Mueller te ontslaan. Trump had net James Comey ontslagen. Een man die onder zijn leiding de grootste FBI corruptie aller tijden in ieder geval heeft toegestaan. Het is een corrupte boel in de VS. Sinds dat de Clintons de eerste keer het Witte Huis als thuis beschouwden is het een kelder van gesjoemel geworden. Nu 26 jaar later lijken alle lieden met ambtelijke macht nog alleen te zijn toegestaan in die functies als ze de Clintons ten dienst zijn en Satan een offertje of wat hebben gebracht.

Mueller is dus net zo fout als Comey en, Trump zijn eerste reactie was dat hij dan maar weer op moest zouten. Een eenvoudige pragmatische oplossing die men hem binnen vertrouwelijke kring heeft afgeraden. Nu heeft iemand de wetenschap verkregen dat Trump met de gedachte speelde of zelfs de opdracht tot het ontslaan van Mueller in vertrouwen heeft uitgesproken. Mueller zit er nog en, wat Trump heeft gedacht doet helemaal niet ter zake, behalve in binnen de echo-chambers van de establishment dienende media.

Die media wordt volledig gedirigeerd door de diensten die zich door Trump zo voelen aangevallen. Iedereen die weleens “mockingbird” in Google heeft getypt weet dat dit het programma van de CIA was dat de media compleet moest infiltreren. Daarmee is het nieuws van Anderson Cooper totaal irrelevant geworden als je dat onder de term “nieuws” wil laten staan. Anderson Cooper, toevalligerwijze de zoon van Gloria Vanderbilt, heeft eerst bij de CIA gezeten voordat CNN zijn cv in de bus kreeg. Is dat toeval? Als de CIA ergens bij betrokken is, dan is het alleen toeval als er iets voor de CIA misgaat, zoals de verkiezingen van 2016.

Er is dus helemaal niets aan de hand maar, CNN wil liever de publieke aandacht proberen te richten op iets dat ruim een half jaar geleden niet door de president van de VS is gedaan. Nee, het is wereldnieuws dat Trump een halfjaar geleden heeft gedacht over het ontslaan van een aanwijsbaar corrupte meneer die al langer naar de oneerlijkheid van Trump op zoek is en maar, niet met iets op de proppen kan komen. Dat mag in de VS allemaal maar, ook de Nederlandse Media lijkt zich ernstig zorgen te maken over wat Donald Trump een half jaar geleden gedacht heeft.

Overigens is dat niet geheel onbegrijpelijk want, vandaag zal Trump die in Davos uitgenodigde elite toespreken en, dat zal vol zitten met zaken die Mark Rutte moeilijk zal kunnen vertalen naar de Nederlandse kiezer. Zo’n verhaaltje van leuk met mekaar handel drijven, sterke grenzen en corruptie op hoog niveau tegengaan zijn niet de woorden die je binnen de muren van de EU nog mag denken en, het zijn woorden die binnen de VVD geeneens bestaan. Die speech van Trump kan best wel lastig worden als heel Europa dat uitzendt en uit de mond van de president van de VS de woorden hoort waar werkelijk iedere burger mee kan instemmen. Nee, dat liever niet dus, gaan we een hoop lawaai maken over wat Trump gedacht heeft toen het nog lekker weer was.

De gehele Mainstream Media maakt zich belachelijk en duwt de bootjes van de twijfelaars de haven uit richting de alternatieve media. Je kunt voor nieuws niet meer bij de MainStream terecht, en dat maakt het dan ook een giller dat zij mogen bepalen wat het zogenaamde ‘nep-nieuws’ is.
De prognose voor het voortbestaan van de MainStream is lastig. Het is als een zichzelf genezende heroïne junk die zich na een spuitje heroïne weer wat opmontert met wat coke om in de benen te komen. Je moet echter toch weer met nieuwe middelen komen om de dag mee op te fleuren en de realiteit te blijven ontlopen. De MainStream lijkt teveel boven haar eigen gifbeker te hebben gehangen en te denken dat haar publiek in diezelfde trance verkeert. Dat dit omgekeerd begint te werken heeft nog niemand daar begrepen want, als je altijd ‘de waarheid’ hebt verkondigt dan kun je je niet voorstellen dat men die ‘waarheid’ niet meer accepteert.

Dus, vooral kijken wat onze Mark daar tussen die wereldleiders en rijke stinkerds te horen krijgt van Trump. Er komt vast wel een video op Youtube terecht en, daarvan wil ook nu.nl dat jij daar niet naar kijkt. Uiteraard zullen wij deze video uploaden om je wel te informeren over dat waaraan men je liever niet blootstelt.

https://www.nu.nl/…/trump-wilde-speciaal-aanklager-ruslando…

%d bloggers liken dit: