Fake News van de NOS

De NOS probeert het nog een keer met wat Hollandsche borstklopperij die je werkelijk je ogen uit je kop doet schamen. “Hackteam AIVD gaf FBI cruciale info over Russische inmenging verkiezingen”, luidt het in de staatscourant. Dat het onderzoek van Mueller volledig op zijn gat ligt nadat 2 belangrijke leden van zijn FBI-onderzoeksteam in hun tekstberichten betrapt zijn op het op 15 mei 2017 oprichten van een “ANTI TRUMP SECRET SOCIETY” is ons vaderlandse propaganda kanaal waarschijnlijk ontgaan.

CNN werd voor de inauguratie van Trump nog “Clinton News Network” genoemd. Vervolgens zijn ze met hun eigen term “Fake News” afgemaakt. Iedereen weet dat CNN de meest leugenachtige propaganda motor van het globalisme is en, laat de NOS nou net aan deze organisatie een voorbeeld nemen.
De AIVD staat er nu, dankzij de NOS, een beetje ‘dommetjes’ op. De NOS stopt de AIVD en MIVD een grote spreekwoordelijke veer tussen de naad terwijl het nieuws over het hacken van de democraten en zelfs van het Witte Huis helemaal geen rol van betekenis heeft gespeeld in de verkiezingen van 2016.

Iedereen die een beetje heeft opgelet weet dat Wikileaks de informatie over de corruptie binnen de DNC (Democratische partij) van Seth Rich gekregen. Seth Rich is niet veel later vermoord, waarop Donna Brazil een boek is beginnen te schrijven. Brazil heeft binnen de DNC genoeg gezien van de Clinton corruptie die Bernie Sanders de verkiezingen uit heeft gegooid. Dat Bernie niets met de gepubliceerde informatie van Wikileaks gedaan heeft zegt weer genoeg over de chantabiliteit van deze kandidaat dus, Sanders of Clinton was eigenlijk lood om oud ijzer geweest.

Debbie Wasserman Schulz zit vuistdiep in het complot rond de moord op Seth Rich en, dat is niet het enige. Wasserman was namelijk ook heel druk met twee Pakistaanse broers die niet geheel toevallig beide de achternaam Awan dragen. Deze jongens zaten in het IT team van de democraten en waren zelfs in de gangen van het Witte Huis druk met het verzorgen van de passwords die men daar continu lijkt te verliezen. Met ander woorden, het Witte Huis onder Obama was zo lek als een mandje maar, dat scheen toen niet zo’n ramp te zijn, totdat kandidaat Trump steeds hoger in de polls kwam.

Het bleek wel uit de polls dat Trump er sterk voorstond, ondanks dat de volledige MainStream hem geen schijn van kans gaf. Omdat de veel mensen liever op een winnende kandidaat stemmen zijn zelf de polls niet alleen een meetinstrument maar onderdeel van de propaganda machine. De polls waren dus al “FAKE NEWS”, om maar eens even een term aan te halen die de kransslagader van de NOS dreigt te blokkeren. Het hele corrupte globalisme had in Clinton de verkeerde kandidaat gezien. Bernie was beter geweest maar, de DNC had geen geld want, dat had Obama al uitgegeven, zonder de clubkas met wat fundraisers weer wat aan te vullen. De DNC was failliet en gelukkig was er de Clinton Foundation die de DNC zo net voor de verkiezingen financieel kon redden en, dat heeft Bernie een potentieel baantje als POTUS gekost.

Dus, de zogenaamde hack bij de DNC is niets anders dan de cover-up voor een intern lek met moord tot gevolg. De NOS doet hier nu aan mee. Ook het globalisme in Nederland schijnt niet te begrijpen dat het verloren heeft en, als dat uiteindelijk uitkomt, dan zullen we in alle jaargangen van de website van de NOS nog wel eens spitten om deze leugenfabriek nog even extra in het zonnetje te zetten. Je kunt er schande van spreken dat zo’n ‘degelijk Nederlands nieuws instituut’ zich zo heeft laten piepelen door een stelletje megalomane rijke stinkerds en hun lakeien zoals onze minister president Rutte. Het is over met het globalisme, dat heeft Trump duidelijk in deze speech laten weten en, die zit nu in DAVOS nogmaals met dezelfde boodschap.

Hier de speech van Trump: https://www.youtube.com/watch?v=G2qIXXafxCQ

Hier een item over de broertjes Awan: https://www.youtube.com/watch?v=isZLuOFjGEA

Hier het bericht van de NOS: https://nos.nl/…/2213762-hackteam-aivd-gaf-fbi-cruciale-inf…

En hier de video die ons vertelt hoe serieus de NOS genomen dient te worden: https://www.youtube.com/watch?v=03NVOwAypO0

Of de Russen de DNC nou gehakt hebben of niet, de informatie die naar buiten is gekomen laat zien hoe corrupt de partij van de Clinton’s dankzij hun centen is geworden. Daar heeft Donna Brazil genoeg over verteld en, die gelekte info is ondermeer bepalend geworden voor de uitslag. Waarom? Omdat het heeft aangetoond hoe publiekslieveling Bernie Sanders is genaaid en, dat hij vervolgens Hillary Clinton toch heeft gesteund zegt weer teveel over Bernie Sanders. De Clintons hebben alles besmeurd en Bernie was al vuil. Ondertussen hebben wel alle organisaties met drie letters naar vuil over Trump gezocht en helemaal niets gevonden. Waarom dan een organisatie met vier letters uit Nederland alsnog de VS moet ‘redden’ is een raadsel waarop geen rationeel mens nog een antwoord kent.

%d bloggers liken dit: