Make Holland Great Again

Het nieuws bevat een constante stroom aan rapportages over fraude, corruptie en witte boorden criminaliteit. Bedrijven als Shell graaien in de kas van de overheid, grote Nederlandse banken zijn betrokken bij maar liefst 118 misstanden in de palmolie business en de politiek probeert je steeds meer de mond te snoeren. De EU bouwt een Europees leger, probeert het internet te slopen en, blijkt toch steeds meer onmachtig de groeiende aversie tegen het EU-beleid te stoppen. Zou er iets aan de hand zijn?

Koninkrijk

De publieke zenders proberen Mark Rutte als een winnaar neer te zetten tegenover boeman Trump. Mark toonde zich onverwacht strijdbaar door Trump in de rede te vallen. Iets dat wordt uitgelegd als het tonen van ballen, terwijl dit gedrag alleen verder de toon zet voor de minachting van iemand waarmee je geen ruzie moet maken. Denk je echt dat Donald Trump Mark Rutte serieus neemt? Rutte heeft de kans gehad enig respect te verdienen maar, Donald Trump heeft alleen bevestigd gezien dat het merendeel van de Nederlandse bevolking gelijk heeft. Mark Rutte vertegenwoordigd Nederland niet maar, het KONINKRIJK der Nederlanden. Trump kon hier maar niet genoeg de nadruk op leggen. Vervolgens werd de pers ‘The Oval Office’ uitgejaagd en schoven de mensen van Shell, Unilever, Phillips, Schiphol en NXP aan.

BV Nederland

Mark Rutte heeft aan Trump precies laten zien wat er mis is met het Nederland van Rutte. Het is een koninkrijk en de vorst stuurt zijn belangrijkste vertegenwoordigers, Rutte is daar slechts één van. Die vorst komt zelf niet. De koningshuizen op deze aardkloot zien die Trump niet zo zitten dus de tv ook niet. De tv brengt precies in beeld hoe de verhoudingen liggen, het koningshuis wordt met een enorm respect behandeld en over Trump mag je werkelijk alles zeggen als het maar negatief is. Trump toont zich als man van het volk en wordt “populist” genoemd, terwijl Shell, het koningshuis en Rutte allemaal schijt hebben aan de Nederlandse bevolking. Het ligt er heel dik bovenop maar, niet iedereen kan het zien. De tv zegt dat Mark Rutte geweldig is en Donald Trump is een gevaarlijke gek.

Trump ramp

De meeste politieke partijen in Nederland trokken dezelfde gezichtjes als Rachel Madow na de verkiezingen van november 2016. Trump had gewonnen en voor hen had zich een ramp voor het oog van de wereld voltrokken. Alsof MH-17 opnieuw was neergehaald konden ze stamelend de camera’s nauwelijks van commentaar voorzien. Nu gaat alles fout en dat lees je terug in het nieuws. Rutte zit met Trump en Shell in ’The Oval Office’. Groningen verzakt, Shell gaat nooit betalen en, omdat dat Shell dat niet doet mag de Nederlandse overheid dat ook niet. De rest van Nederland haalt zijn schouders op, “Ik woon daar niet.”

Roof

Nederland is niet meer te redden. De politiek en het bedrijfsleven organiseren zich in een golf van roof op het Nederlandse publiek. Rutte lacht. Dat doet hij in ongemakkelijke situaties. Ooit is hem fatsoen bij gebracht maar, de cult waarin hij is terechtgekomen kent het woord wel maar niet de moraal.
De Nederlander is echter passief. Hij wordt beroofd en zijn stem is hem ontnomen. De Nederlander blijft lijdzaam toekijken. We zijn totaal in verwarring gebracht. We zijn nette mensen, tegen oorlog, we zijn voor vluchtelingen en tegen economische migranten die de cultuur gaan veranderen. We zijn voor beschaving en gekneed met een politieke correctheid die ons monddood heeft gemaakt. We zullen door het putje gaan of door anderen gered worden. Hongarije, Oostenrijk en Polen tonen zich sterk terwijl wij zoals Mark Rutte doen. Wij lachen vriendelijk, roepen dat het geweldig gaat en vinden allemaal de zelfmoord epidemie onder jongeren verschrikkelijk.

De Bank

We worden tegen elkaar uitgespeeld. Een deel van ons gelooft nog steeds dat heel Afrika het recht heeft hier te wonen. Een ander deel ziet zijn toekomst veranderen en vreest de problemen die daarvan gaan komen. We hebben het over de wegkwijnende sociale zekerheid, de verdwenen vangnetten voor hen die moeilijk zitten en de enorme problemen binnen het zorgstelsel. Als oorzaak willen we niet begrijpen dat de Nederlandse staat het geld uit Nederlandse arbeid aan banken geeft. Dat is de constructie waar 200 jaar geleden voor gekozen is. De bank heeft nu niet alleen de controle over de energie die we in geld omzetten, de bank heeft ook de volledige controle over de gezondheidszorg via het geprivatiseerde zorgstelsel. Je wordt genaaid maar, je denkt niet meer terug te kunnen en dan lijkt de beste optie het allemaal maar gedwee te slikken.

Oorlog voor Migratie

Om je ellende te vergroten worden jouw centen gebruikt om minimaal 22 terroristische clubjes van wapens en geld te voorzien. Mensen sloegen op de vlucht en die stroom mensen werd op gang gehouden met de belofte van gouden bergen in het gastvrije Europa. De wereld moet namelijk homogeen worden. Culturen moeten clashen zodat een nieuwe gemeenschappelijke cultuur zou ontstaan. Dat noemt men social engineering en, als dat wereldwijd is gedaan, dan is de wereld homogeen genoeg om één planeet met één staat te maken. De EU is onderdeel van dat proces. De EU voert daarom aan alle kanten de druk op de bevolking op. De vlam moet in de pan slaan en daarna moet iedereen zich vinden in een nieuwe consensus.

Monopoly op de politiek

Putin ziet niets in die monopole wereld. Daarom zijn we tegen Putin. Donald Trump accepteert die wereld ook niet, daarom de slogan, “Make America Great Again.” Het globalisme heeft verloren maar dat weet het nog niet. De druk neemt toe, de spanning neemt toe en de ontspanning zal pas komen nadat dit plan wereldkundig wordt gemaakt. Al die mensen die al aan de bel trokken toen George H W Bush over een “New World Order” begon, hebben het gelijk al ruim 30 jaar aan hun zijde maar, de tv was sterker. De entertainment industrie was sterker. De politieke retoriek in combinatie met het begraven van de feiten was sterker. De industrie is nog steeds sterker, ondanks dat de bank al jaren wankelt. De piramide gaat omvallen en het hoofd van Rutte zal als een rijpe kers onder de zolen van een op hol geslagen menigte uit elkaar spatten.

The Purge

Wat Trump in de VS doet, dat komt hierheen. We zullen de smerige details te horen krijgen, omdat dit de enige weg is waarop we allemaal kunnen samenkomen. Kindermisbruik gaat hierin een enorme rol spelen omdat het universeel is. We argumenteren niet over kindermisbruik. Nog niet maar, we worden er momenteel wel voor klaargestoomd. Men probeert seks met minderjarigen acceptabel te maken zonder te begrijpen dat je hiermee altijd over de grenzen van normale mensen heengaat.
In de VS wordt overwogen om in het offensief tegen de Bushes en de Clintons 9/11 te gebruiken. Ook 9/11 is zo’n evenement waarover we nog nooit de waarheid hebben kunnen horen. Eén zekerheid hebben een aantal onder ons wel, het officiële verhaal klopt niet. Als blijkt uit officiële documenten blijkt dat krachten binnen de VS een aanslag op eigen volk hebben gepleegd, dan verenigt dat mensen tegen de daders. Dan gaan we massaal iets begrijpen van die sinistere stroming die zo vriendelijk “Globalisme” heette. “Globalisme, de aarde is van iedereen toch?”

Zonder dat globalisme was MH-17 gewoon in Kuala Lumpur geland. Rutte weet dat, ‘Brutal Killer’ Juncker weet dat, Putin en Trump weten dat. In de VS hebben ze 9/11, wij hebben MH-17 en dat hangt als een zwaard van Damocles boven het hoofd van een man die zegt naar de onderste steen te zoeken.
Rutte bedankte Trump nog voor zijn steun in deze zaak. Hij kreeg terug: “Hoe ver zijn jullie nu met dat onderzoek?” In de VS weten ze precies hoe dat in elkaar steekt, dat gaan we straks van Victoria Nuland horen. Ook zij mag zich verantwoorden bij de rechter. We gaan leren hoe ver de complottheorieën afweken van de waarheid, we gaan heerlijke jaren tegemoet. Geen makkelijke jaren maar, heel onthullende tijden.

%d bloggers liken dit: