De bom onder Bilderberg

Ze noemen het nog steeds “populisme” maar, een beter label zou “anti-globalisme” zijn. Op de Bilderberg conferentie in Turijn stond het op de agenda, dat zogenaamde populisme. Waar hebben ze het bij de Bilderberg over? Over het verlies van de controle op de populatie van westerse landen. Men begint daar na te denken over het behoud van eigen cultuur, de vrije meningsuiting en, eigen land met eigen grenzen. Ook de economische grenzen spelen hierin een grote rol en, toevallig dat tijdens die Bilderberg meeting ook een G7 top gepland was.

Soros

Brexit is zo’n hangijzer waar George Soros behoorlijk wat energie insteekt om het tegenovergestelde waar te maken. Soros zit op de lijn van de Bilderbergers en probeert een nieuw referendum te pushen. Ondertussen wordt ook in Engeland steeds duidelijker dat de invasie van een vreemde cultuur en een dictatoriale EU de Britse identiteit ondergraven. We gaan weer terug naar autonome landen die graag willen samenwerken maar, niet hun normen en waarden willen centraliseren in een generale consensus. Geen Bilderberger die om deze realiteit heen kan en, dat maakt de atmosfeer op zo’n gezellig samenzijn toch wat donker.

G7

Trump heeft laten weten eerlijk zaken te willen doen en, is bereid om zijn protectionele maatregelen te laten vallen als andere landen hetzelfde doen. De VS moet zijn handelsbalans op orde krijgen en, dat lukt niet zolang er voor verschillende spelers verschillende regels bestaan. Dat argument kan ook door Europese handelspartners gebruikt worden met betrekking tot hun handelspositie ten opzichte van bijvoorbeeld China. Laten we niet vergeten dat China economisch is opengebroken met veel buitenlandse investeringen en subsidies die niet in die economieën terugkomen.

G8

De Russen hebben zelfs het balletje dat Trump heeft opgegooid meteen ingekopt en aangeboden de volgende G8 in Moskou te willen organiseren. Zowel Trump als Putin kunnen zich op veel beleidspunten vinden. Beiden willen dat hun landen autonoom op het wereldtoneel kunnen acteren. Dat is dwars tegen de globalistische religie in en, dat globalisme vecht een verloren strijd.
De EU verliest ook. De Europese burger kookt. Het protest van de Europese burgerij wordt steeds luider en dat geeft aan dat Europa meer één is dan de EU ooit gehoopt heeft. Binnen de Europese lidstaten groeit het geluid van onvrede en de EU kan met geen mogelijkheid nog bijsturen. Het ligt niet in het hart van de EU om naar de burgerij te luisteren. Bij de Europese burger lijkt dat muntje steeds harder te vallen en uit zich in een groeiende onvrede.

 

 

Noord Korea

Trump gaat straks met Kim Jong Un praten. Un gaat de kans krijgen zijn land te hervormen en als held uit de strijd te komen. Wat hij daarvoor moet opgeven begint bij zijn arsenaal aan kernwapens. Kim Jong Un gaat de deal met Trump maken en zijn toekomst verlengen. Kim Jong Un kan alleen zijn leven en zijn status redden door het plan van Trump te accepteren.
Het plan is simpel, Noord Korea gaat open en in de toekomst een nieuw politiek systeem krijgen. Het land gaat de kans krijgen in zijn eigen tempo te veranderen volgens een pad dat op papier al bestaat. Weigert Un hieraan mee te werken, dan is er geen toekomst voor hem in Noord Korea. Dat laatste zou jammer zijn want, dat zou een ernstige destabilisatie van het land in de hand werken. Hoe ver Trump komt zullen we moeten afwachten maar, het heeft er alle schijn van dat er een eind komt aan een oorlog die al 70 jaar bestaat. Het noorden en het zuiden hebben mekaar al de hand gereikt, de eerste stappen zijn allang gezet.

Nobelprijs

Kim Jong Un gaat hiervoor de Nobelprijs voor de vrede ontvangen, Trump zeker niet. Figuren als Henry Kissinger en Barak Obama hebben die prijs ontvangen en, dat feit geeft genoeg reden aan die stelling.
De wereld verandert sneller dan we denken. De westerse onderbuik borrelt al enige tijd en voor je er erg in hebt leef je in een totaal andere wereld dan stuurgroepjes als Bilderberg voor je hebben gepland. Gaan we naar een wereld waar vrede en samenwerking echt een doel wordt? De tekenen zijn er. Het globalisme zal nog wat kaarten uitspelen omdat die lieden te bang zijn om op te geven. Gaan we naar een tijdperk waarin onderdrukking op alle niveau’s als verwerpelijk wordt gezien? Als dat zo is, wat is dan de toekomst van het huidige globale financiële systeem?

 

 

Eén gedachte over “De bom onder Bilderberg

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: