Van orakel tot debacle

Het karakter van Q is gewijzigd. Q is een contradictie geworden. Wie of wat Q ook was, het had een dankbare functie. Het liet mensen nadenken, zelf het internet gebruiken om de wereld opnieuw te ontdekken en met eigen conclusies te komen. Q bracht mensen bij elkaar en van daaruit groeide een beweging waar patriottisme als een blinddoek van interne manipulatie werd gebruikt.
Q is oprecht begonnen, waarschijnlijk vanuit het kamp van Michael Flynn na zijn ontslag van het Witte Huis. Flynn was de intel-man, ontslagen door Obama in 2014. Flynn was op de hoogte van de militaire coupe die in de VS op handen was en onderdeel van de groep die Trump gevraagd heeft aan de verkiezingen deel te nemen.

Q fenomeen

Q heeft het publiek meegenomen naar de diepere realiteit achter de politieke handel en wandel die een zwaar stempel op de wereld drukt. Door Q is een bredere bekendheid ontstaan over het fenomeen dat we “The Deep State” noemen. De informatie die verstrekt werd was ‘open source’. Het enige wat Q deed was het neerleggen van de structuur. Men ging zoeken, discussieerde online op ‘Discord’ en zocht samen langs het pad dat Q had uitgestippeld.
De Q-beweging was positief en groeide. Verschillende mensen begonnen zich ook te verliezen in de beweging. Ze zaten er middenin en begonnen te acteren als agenten binnen een geheime organisatie. Anderen raakten verslaafd aan het fenomeen, het leven draaide 24 uur per dag om de volgende Q-post.

Michael Flynn

Flynn raakte in ernstige problemen, moest zichzelf juridisch beschermen tegen de heksenjacht van Robert Mueller. Hij heeft zelfs moeten liegen door te zeggen dat hij tegen de FBI gelogen had. Hij heeft zijn huis moeten verkopen om zich te verdedigen tegen het juridische geweld dat hem werd aangedaan. Zijn groep heeft de controle over Q als entiteit verloren.
Door verschillende bronnen werd opgemerkt dat het karakter en de layout van de Q-posts veranderde. Ondertussen was de informatie nog steeds aanwezig maar, in de onderstroom werden mensen aangevallen. Er ontstond een steeds duidelijkere scheiding binnen de alternatieve pro Trump media. Kleine media oorlogen braken uit en gingen steeds meer binnen die kringen het nieuws bepalen. Q was hierin vaak aanleiding of onderwerp.

Q cult

Q is steeds meer gaan wijzen op de mensen die geld verdienen aan de golven die Q maakt en steunt oude verdachtmakingen richting prominente alternatieve media figuren. Dat is volledig tegengesteld aan de Trump-beweging. Q leek eerst een insider binnen de Trump organisatie en dumpt nu een socialistische doctrine in een aanhang, die steeds meer op een cult is gaan lijken.
De Q beweging wordt nu om zeep geholpen en lijkt het slagveld van geheime diensten. Q is overgenomen, gecompromitteerd en blijft achter met een groep mensen die teveel hebben geïnvesteerd in het fenomeen en hun aandelen niet kunnen verkopen. Deze mensen laten nu een cult-achtig gedrag zien zoals we dat kennen aan de linker kant van het politieke spectrum. Het zijn verliezers omdat ze de afstand verloren zijn en zich hebben laten zuigen in een religie die ze niet meer kunnen opgeven.

Toch interessant

Het blijft daarom interessant de Q-posts te volgen. Geloof niets maar, let goed op want, hieruit kunnen nog steeds interessante paden volgen. De grootste vissen die op het droge getrokken moeten worden zijn de Clintons en Hussein. Als de malversaties van de Clinton Foundation niet in een rechtbank besproken gaan worden, dan is het recht nog steeds zoek. De Clintons en Obama moeten berecht worden voor de illegale handelingen die zij hebben verricht. Vervolgens mogen al die congresleden uitleggen hoe ze als ambtenaar hun handen op miljoenen Dollars hebben kunnen leggen. Daarna zullen de geheime diensten worden gezuiverd. Die zuivering moet er komen en we zullen zien hoe dicht Q bij de realiteit blijft.

Mossad

Ondertussen blijft de wereld rommelen omdat Alex Jons een Mossad agent is. Waarom? Omdat hij te weinig Israël de Zwarte Piet toespeelt. Dan ben je al een ingewijd lid van de Israëlische geheime dienst. Over Israël valt uiteraard een hoop te zeggen maar, ben je alleen geloofwaardig als je negatief over Israël praat? Wie doet dat wel? Hoe ga je die mensen noemen als ze dat doen?
Als men gewoon informatie zou wegen op het belang en de waarheid ervan, dan zou de wereld niet in de ban zijn van een pornoactrice die haar diensten in een privé-sessie in 2006 Donald Trump heeft aangeboden.

De huidige Q drijft mensen uit elkaar. De Q-cultus valt nu de mensen aan die al jaren hun bijdrage leveren aan het verspreiden van een waarheid die je niet op tv krijgt voorgeschoteld. Wat dit hele verhaal wel laat zien, is hoe makkelijk mensen te manipuleren zijn. Mensen geloven graag, daarom is ieder geloof een religie. Iedere religie kent fanatici die het verwerpen van hun geloof als een heiligschennis zien. We laten ons wel beliegen door een premier die mag blijven zitten en blijven, tegen beter weten in, hardnekkig stemmen. We geloven liever in vrijheid dan het daadwerkelijk te hebben. We kunnen alleen vrij zijn als we ons verenigen en juist daar geloven we niet in. Hoe komt dat?

%d bloggers liken dit: