Trust The Plan …

Mensen die met enige interesse de Q-posts volgen, zullen die zin herkennen en van tijd tot tijd hun vraagtekens bij het gehele Q-verhaal hebben. Sinds oktober vorig jaar is een nog steeds groeiend aantal mensen geïntrigeerd door de boodschappen van Q. Het begon als een puzzel, een landkaart waarop de weg gevolgd kan worden van de broodkruimels die Q achterlaat. De rode draad is het neerhalen van een wereldwijde corruptie waar zelfs namen als Rothschild niet worden verzwegen. 

Stupid

“These people are stupid”, wordt keer op keer door Q gezegd, als het gaat over de totaal corrupte democratische partij in de VS. Dat blijkt meer dan waar en dat brengt corruptie altijd met zich mee. Mensen die met de corruptie omhoog drijven doen dat, omdat ze meegaand en/of minder intelligent zijn dan degene die ze heeft aangenomen. Uiteindelijk zijn het individuen die persoonlijke doelen altijd voor het gemeenschappelijke zullen stellen. Nu deze mensen in het nauw gedreven zijn, breken ze de gelederen en verraden elkaar om hun eigen straatje schoon te vegen. 

Meineed is gepleegd alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Voormalig directeur van de FBI James Comey heeft dit zelfs in zijn onlangs verschenen boek bevestigd. Is dat stom? Ja, dat is behoorlijk stom, zeker omdat hij in dat boek zijn opvolger Andrew McCabe hiermee verder in de problemen heeft gebracht.  

Ui

Het geheel draait om het misbruik van de FISA regelgeving, de Clinton e-mails en nog veel meer. Dit zijn slechts de eerste stokken waarmee geslagen gaat worden. Dit is slechts de schil van een ui die tot op de laatste rok moet worden afgepeld. De kern van die rok zal duister zijn en er zullen steeds meer namen naar boven komen van ‘keurige’ mensen die met zijn allen het beleid in de VS hebben bepaald.  

Satanisme

Dit hele verhaal gaat smeuïg worden, totdat het de onsmakelijke, achterliggende diepte bereikt. Alles waarover al jarenlang geruchten bestaan, zal uiteindelijk het grote publiek bereiken. De media kanalen die dit hebben bedekt met een even lange misinformatie, zullen zichzelf te gronde richten en daarmee ligt straks zowel het politieke alsook het medialandschap volledig open. Niets zal meer zijn zoals we het de afgelopen decennia gewend waren, omdat we gewend zijn geraakt aan de leugens die men via alle kanalen verspreidt.   

De EU gaat neer

Dit gaat zijn weerslag nog hebben op Europa. De EU is nu het centrum van globalisme geworden, nadat het bolwerk in de VS definitief aan het vallen is. Steeds meer zal uit de Amerikaanse rechtszalen blijken hoe dit een wereldwijd fenomeen is. Men zal de geschiedenis opnieuw bekijken en met de gereviseerde versie in de hand het publiek onderrichten. Niets is zoals het ooit geleken heeft. Het woord “complottheorie” wordt straks als een piket gebruikt om niet te vergeten ook daar naar de achterliggende waarheid ervan te kunnen graven.   

Kentering

We zitten nu aan het begin van een niet meer te stoppen kentering. De wereldwijde corruptie gaat worden blootgelegd en dat begint in Amerika, het land waar de maffia zich nestelde in de staat en heulde met kerk. The Godfather trilogie zal meer document blijken dan entertainment en, die gehele entertainment industrie heeft ons al veel laten zien van wat we straks in een nieuw daglicht gaan plaatsen. Het is over, het globalisme gaat met de billen bloot en maakt alles wat het propageerde, discutabel, even discutabel als de waardering die men voor wereldleiders van de afgelopen eeuw heeft gehad.

%d bloggers liken dit: