Kasja, Sigrid en Ingrid. De vrouwen van Pechtold

Jarenlang hebben vrouwen gewezen op het gebrek aan vrouwelijke ministers. D66 heeft in het verleden een uitstekend voorbeeld gegeven van de kwaliteit die vrouwen in de politiek kunnen brengen. Els Borst was een minister, die in positieve zin moeilijk is te vergeten. Daarmee wordt er op de ‘Borst’ van het oude D66 geklopt. De situatie is nu echter 180 graden omgedraaid.

Het nieuwe D66 heeft maar liefst drie vrouwelijke ministers aangeleverd. Sigrid, Ingrid en Karin, die een Zweeds paspoort bezit. Dat klinkt als een Scandinavisch complot tegen de vrijheid van de Nederlander. Kijk je naar het huidige sociale klimaat in Zweden, dan word je bijna religieus en bekruipt de gedachte je; ‘God beware ons’.

Zweden is gekaapt door politieke correctheid. Je kunt in Zweden sommige problemen niet meer benoemen, zonder in de problemen met justitie te komen. Wijs je daar bijvoorbeeld op ‘het migranten-probleem’, dan zijn de autoriteiten bereid je deur in te rammen en je direct in te rekenen. Er mag niet worden gewezen op de zogenaamde ‘no go area’s’ in Malmö of Stockholm. Grijp je naar je sociale media om je ongerief (bedekt) kenbaar te maken, dan worden de SWAT teams terstond in stelling gebracht, in speciale voertuigen geladen en met behulp van Google-maps linea recta vervoerd naar de voordeur die tegen de vlakte moet.

 

Je chihuahua wordt zonder pardon overhoop geschoten

En nu zitten we opgescheept met mevrouw Karin Ollongren, die alles van je wil weten en daartoe in ongekende vaart de sleepwet door de kamer jast. Zij vertaalt een uiting van ongerief direct naar ‘haatspraak’ en dat is voor haar een legitieme reden om de privacy van een ieder fysiek te schenden. Je chihuahua wordt zonder pardon overhoop geschoten als de SWAT-leden zich bedreigd voelen. Je wordt uit je nest gesleept, in de boeien geslagen en op je vraag of iemand nog even de kat wil voeren, wordt niet gereageerd. Dit is nu nog toekomstmuziek, maar op dit deuntje stevenen we wel af.

 

Gestaag groeiende twijfel

Over Ingrid van Engelshoven in haar rol van minister van Onderwijs weten we nog weinig. Wel kunnen we vanuit haar verleden een potentiële toekomst duiden. Eerlijkheid gebiedt haar het voordeel te geven van een gestaag groeiende twijfel. Het is een D66 vrouw en het is voor velen lastig om D66 vrouwen niet met álle vrouwen over één kam te scheren. Deze schadelijke manier van kijken, zit er in potentie wel in; velen kijken naar de meest in het oog springende overeenkomsten en koppelen daar te eenvoudig conclusies aan. Zoals men van alle VVD-ers weet dat ze corrupt zijn. Dit soort generalisaties gaan wat ver, want er is vast nog wel ergens een VVD-er te vinden die nog nooit een ander heeft bestolen. Maar onder welke steen díe zit, weet zelfs Mark Rutte niet.

 

Misdadige liefdadigheid

Dan komen we bij de druppel die de spreekwoordelijke emmer laat overlopen en die van ergernis éénen en nullen maakt. We hebben onlangs aandacht geschonken aan de misdadige liefdadigheid. Sigrid Kaag heeft het in een reactie op dat soort geluiden over een ‘heksenjacht op NGO’s’.

Uit de ervaringen die we nu met de ‘liefdadigheid’ van NGO’s hebben, kunnen we met een gerust hart stellen, dat alle grote NGO’s met iedere donatie, de problemen vergroten. Oxfam krijgt een enorm budget mee om de mensen in een door een aardbeving getroffen gebied te helpen en dat geld laten ze de gemeenschap invloeien door lokale kinderen voor geld te neuken. Daar hebben we het namelijk over, kinderen. Ze worden eufemistisch ‘minderjarige prostituees’ genoemd, maar het zijn gewoon kinderen die zich in een beroerde situatie bevinden. De liefdadigheid uit zich door op creatieve wijze de problemen aan te pakken door de verkeerde zaken in alle gaatjes van de hongerige kinderlijfjes te stoppen.

 

Een door het publiek gesponsorde belevingswereld voor pedofielen

Dat dit soort praktijken niet overeenkomt met wat de gemiddelde belastingbetaler onder ‘liefdadigheid’ verstaat, wordt erkend door Oxfam. Sterker nog, men begrijpt het zó goed, dat het geheel onder het vloerkleed wordt geschoven. Ruim 6 jaar na dato blijkt dat het bestuur van Oxfam dondersgoed wist wat er zich op Haïti afspeelde en toch zweeg als het graf. Nader onderzoek leert dat medewerkers van gelijksoortige organisaties zich met enige regelmaat vergrijpen aan de slachtoffers die zij beloven te helpen. Internationale liefdadigheid is niet alleen een, door het publiek gesponsorde belevingswereld voor pedofielen, maar levert bovendien geen enkel resultaat op als het gaat om de core-business; het helpen van mensen.

 

Ontwikkelingshulp is de beloning van ellende

Sterker nog, liefdadigheid werkt contraproductief, zeker als het gaat om ‘ontwikkelingsgeld’. De westerse potjes met ontwikkelingsgeld zijn voor regeringen van arme landen gewoon keihard ‘inkomen’. Met die centen worden overheden betaald. Topmensen van die overheden belonen zichzelf en hun megalomane familie- en vriendenkring exorbitant met dat ‘overheidsgeld’. Het geld wordt in ieder geval niet besteed aan het welzijn van de bevolking of aan zaken waarmee economische groei tot stand komt. De terechte angst is namelijk, dat als het de bevolking het ‘te goed’ krijgt, de bron van inkomsten vanuit het westen opdroogt. Ontwikkelingshulp is de beloning van ellende, maar dat mag je niet zo noemen, want dan word je beticht van onfrisse gevoelens jegens mensen met een andere afkomst. Dit is wat politieke correctheid doet en waar D66 voor staat.

Kaag maakt zich uitsluitend zorgen om het voortbestaan van deze schaamteloze NGO

Het is een belediging voor álle vrouwen, dat D66 vrouwen als middel inzet om dit soort praktijken goed te praten. Juist vrouwen moeten nu in het geweer komen tegen deze louche ministers. ‘Politieke correctheid’ heeft deze vrouwen op de blauwe zetel geplaatst. D66 past ‘positieve discriminatie’ toe om ‘liberaal’ te lijken. En daardoor zitten we nu met Ollongren op Binnenlandse Zaken, die de vrijheid van meningsuiting tot op het bot uitkleedt en hebben we op Buitenlandse Zaken Kaag, bij wie die het symbool van vrouwelijke onderdrukking op haar voorhoofd staat geschreven. Onthutsende onthullingen over voortwoekerende pedofilie binnen liefdadigheidsinstellingen hebben niets veranderd aan het rigide gedachtepatroon van deze bewindsvrouw. Sterker nog, ze maakt zich uitsluitend zorgen om het voortbestaan van deze schaamteloze NGO, die deze ernstige vorm van mens- en kindermisbruik faciliteert.

Vrouwen der Nederlanden verenigt U!

In het tijdperk van hashtags en Twitter is dit een dringende oproep aan álle integere vrouwen van Nederland om dit stuk te delen met een passende hashtag. Bedenk iets en maak kenbaar hoe vrouwen nu door D66 worden neergezet als harteloos, tiranniek en volledig hypocriet. Dit gedrag is precies wat wat eerder door progressieve vrouwengroeperingen werd benoemd als ‘mannen politiek’. Zet je af tegen deze ministers. Wat op dit moment in Nederland gebeurt, kan niet worden geaccepteerd. Zeker niet als je vrouw bent en jarenlang positieve veranderingen hebt gesteund. Vrouwen der Nederlanden verenigt U en laat weten dat er een groot verschil bestaat tussen échte, integere vrouwen en de immorele en onethische vrouwen van D66. Hashtag: #notmeD66vrouwen

%d bloggers liken dit: