Syrische angstporno op CNN

Je moet wel ontzettend naïef zijn wil je het verhaal van CNN geloven, dus, een wezenlijk deel van de kijkers zal met ongeloof reageren. CNN claimt dat de regering van Assad de grondstoffen voor nieuwe chemische wapens geleverd krijgt en schreeuwt daarmee om een intensivering van het gewapende conflict in Syrië tegen Assad. Syrië krijgt dat materiaal geleverd van ‘public enemy number one’ Noord-Korea en dat maakt het cirkeltje ronder dan het ooit geweest is. 

De doelen van dit gekozen narratief zijn veelvoudig aanwezig. Assad moet nog steeds wijken uit Syrië, het boemanimago van Noord-Korea moet worden opgepoetst en het nieuws aangaande de binnenlandse politiek van de VS moet zoveel mogelijk onderdrukt worden. In de VS is een burgeroorlog aan de gang die in Washington en de media wordt gevoerd. In die oorlog gaat het om de aandacht van de kijker, geloofwaardigheid en het onderdrukken van de waarheid. 

 

Executive Order 

De waarheid is dat de ‘purge’ van de Trump-administratie benen begint te krijgen. De executive order van 21 december gaf al aan dat er iets groots in voorbereiding was en – sinds speciale aanklager Robert Mueller met z’n 13 Russen op de proppen is gekomen – Trump min of meer gevrijwaard is van alle geheime collusie die er met Russen zou hebben plaatsgevonden. Met dit verhaal heeft het globalisme en de ‘Deep State’ die daarmee zo nauw verbonden is, het narratief weten te bepalen en de controle over wat er in de mainstream media leeft, leek bijna kwijt. 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/ 

We kregen op 14 februari de ‘School Shooting’ in Florida gepresenteerd, op vrijdag 16 februari heeft Rod Rosenstein de aanklachten tegen de Russen in een persconferentie openbaar gemaakt. Waarom op dat tijdstip? Omdat dit nieuws zou worden ondergesneeuwd door alle emotie die de slachtpartij op Douglas Highschool zou losmaken. Je zou je zelfs mogen afvragen, of die schietpartij los van het politieke klimaat in de VS zou hebben plaatsgevonden. 

Tristan van der Vlis 

De politie kende de dader; de FBI was door verschillende mensen gewaarschuwd voor de moordlust van deze 19-jarige en de politie was tijdens de schietpartij bij de school aanwezig, zonder naar binnen te gaan. De schutter slikte zogenaamde SSRI’s, allemaal zware ‘geneesmiddelen’ met enorme psychologische effecten. Dat iemand in die mentale conditie over een vuurwapen heeft kunnen beschikken is onmogelijk, tenzij er ernstige ‘fouten’ zijn gemaakt. In Nederland is in Alphen aan den Rijn precies hetzelfde in een winkelcentrum gebeurd, toen heette de dader Tristan van der Vlis. Zelfs het wapen was gelijk: de in de media zo gehekelde AR-15. 

Dus, na deze massamoord op schoolkinderen, komt er een hele mediamachine op gang. Het narratief wordt met een hoop emotie bepaald door mensen die tegen het tweede amendement van de Amerikaanse constitutie zijn. Dat is het recht om wapens in bezit te hebben en dat wordt door mensen die de intentie van de constitutie begrijpen, gezien als het laatste redmiddel tegen een op hol geslagen regering. Sinds de dagen van Bill Clinton is dit al een agendapunt, met Waco Texas als katalysator voor dit onderwerp. 

Russian collusion 

In de verhalen rond de school-shooting in Florida had het ’13-russen-verhaal’ moeten verzuipen, en dat was bijna gelukt. Het 13-russen-verhaal was de anticlimax in het hele Russian collusion verhaal en het sein voor Trump om zijn tegenaanval in te zetten. Die tegenaanval is ingezet met een pdf van 1108 pagina’s met namen van personen en bedrijven die verdacht zijn in het schenden van mensenrechten en corruptie. Als dat verhaal voeten krijgt, dan is dat nog lastig weg te poetsen dus wordt nu alles uit de kast getrokken om de nieuwsconsument de andere kant op te laten kijken. 

https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf
 

Kijken we dan naar de beschuldiging die Assad nu aan zijn broek krijgt, dan verkoopt dit nieuws de consument ervan voor dom. Iedereen weet dat de ogen van de wereld op Syrië gericht zijn. Iedere militaire actie van het Syrische leger ligt onder de loep en Assad weet dat dondersgoed. Er is zelfs  door verschillende organisaties in het verleden aangetoond dat Assad geen beschuldiging van het gebruik van chemische wapens ten laste kan worden gelegd. De chemische wapens die wel in Syrië zijn gebruikt, zijn door de zogenaamde ‘rebellen’ gebruikt. Die rebellen werden gesponsord door globalistische fracties uit het westen en landen als Saoedi-Arabië. Dat nieuws heeft bij CNN uiteraard weinig aandacht gehad want, dat paste niet in het narratief dat men zo graag brengt. 

Libië versus Syrië  

Assad weet al sinds de val van Libië hoe dit spel gespeeld wordt. Hij wist dat iedere misstap hem nieuwe problemen zouden opleveren, en daarin ligt dan ook een hele grote en logische motivatie om zeker geen illegaal wapentuig te gebruiken. Dit geldt niet voor de globalistische krachten die vanuit de VS de wereld opnieuw proberen in te delen, door vooral verdeeldheid te zaaien. Was het niet Donald Rumpsfeld die Saddam Hussein zelf de WMD’s had verkocht?  

Zie deze berichtgeving van CNN als een noodsprong van de Main Stream Media. De MSM is het propagandagereedschap van globalisten en, het idiote van dit bericht geeft al aan hoe groot de paniek is.  

Dat laatste is niet ten onrechte: in de executive order van Trump staat duidelijk dat het land in ‘a state of emergency’ verkeert. Dat betekent dat op ieder moment een beroep op de militaire rechtspraak gemaakt kan worden. Veel mensen die zich aanwijsbaar de VS van binnenuit verraden hebben zullen voor het militaire gerecht komen te staan. Het moment dat dit staat te gebeuren is met de persconferentie van Rosenstein en de memo van Adam Schiff met grote stappen dichterbij gekomen. 

Totale paniek 

Het globalisme is in paniek en slaat als een wilde om zich heen. Daarom hebben we ook het Amerikaanse leger in Syrië een nieuwe weg zien inslaan. Dat gebeurt allemaal omdat de Amerikaanse overheid totaal gefractioneerd is, en de zogenaamde ‘purge’ van Trump moet dat opruimen. Donald Trump heeft zich omgeven met Military Intelligence. Zij is degene die Trump beveiligt. Onlangs is nog een behoorlijk deel van de secret service naar huis gestuurd omdat een ongeautoriseerd persoon een vuurwapen de ‘motor cade’ had weten binnen te smokkelen.  

In de tijd van Obama was het nieuws rustiger. Nu probeert datzelfde nieuws haar consumenten iedere keer een nieuw narratief aan te smeren om maar vooral de aandacht van de realiteit af te leiden. Het nieuws is vaak in staat gebleken de realiteit te kunnen maken maar, ook dat zit in haar laatste dagen. Wat is de waarde van CNN nog als Trump dit gevecht wint? Wordt deze propagandamachine opgeheven? Het zou een duidelijk voorbeeld stellen van wat wel en niet wenselijk wordt geacht van kanalen die zeggen ‘nieuws’ te brengen.  

 

https://edition.cnn.com/2018/02/27/politics/north-korea-syria-chemical-weapons/index.html 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schietpartij_in_Alphen_aan_den_Rijn 

https://edition.cnn.com/videos/politics/2018/02/16/rosenstein-announcement-russian-nationals-indictment-sot.cnn 

https://edition.cnn.com/2018/02/24/us/florida-school-shooting/index.html 

https://www.timesofisrael.com/syrian-rebels-used-nerve-gas-un-investigator-says/ 

https://theduran.com/was-hillary-clinton-behind-the-chemical-weapons-attack-in-syria/ 

http://www.independent.co.uk/voices/hillary-clinton-wikileaks-email-isis-saudi-arabia-qatar-us-allies-funding-barack-obama-knew-all-a7362071.html 

https://www.theguardian.com/world/2002/dec/31/iraq.politics 

http://foreignpolicy.com/2013/08/26/exclusive-cia-files-prove-america-helped-saddam-as-he-gassed-iran/ 

https://edition.cnn.com/2018/02/21/politics/adam-schiff-memo-release/index.html 

http://www.foxnews.com/politics/2018/02/19/trump-motorcade-driver-detained-by-secret-service-after-gun-discovered.html 

 

 

 

%d bloggers liken dit: