Bombshell News

Ok, wacht even. Nu blijkt dat de informatie van Christopher Steele die tegen de Trump campagne gebruikt zou gaan worden in een tweede ‘rapport’, bronnen uit de Russische overheid gebruikte. Daar begint het interessant te worden want, dan lijkt het plotseling of Vladimir Putin liever niet Donald Trump in het Witte Huis zou hebben. Dat is de gemakkelijke aanname en geeft duiding aan wat globalisme is.

Putin heeft na de oorlog met de Tsjetsjenen de, door globalisme gecreëerde, oligarchen op de thee gevraagd. Hij heeft ze uitgelegd dat Rusland een nationalistische politiek en economie ging nastreven en dat er een einde zou worden gemaakt aan de roof die op dat moment in Rusland plaatsvond. Veel van die oligarchen zijn kort daarop vertrokken naar het buitenland. Vanaf dat moment werd Putin als dictator afgebeeld omdat hij de roof op de Russische burger niet tolereerde.

Trump voert nu een gevecht dat veel lijkt op het gevecht dat Putin heeft geleverd. Rusland is echter niet vrij van globalistische invloeden omdat dit alleen bij de wortel is uit te roeien. In Rusland wordt niemand opgepakt voor het nastreven van een andere politieke ideologie. Dat wordt graag gepropageerd door de westerse media maar, in Rusland ben je vrij te geloven en denken zoals het jou uitkomt. Daarom zitten er nog steeds globalisten binnen die Russische overheid en, die hebben tijdens de verkiezingen in de VS schijnbaar Christopher Steele met informatie voor zijn rapporten willen voeden.

Als Clinton aan de macht was gekomen, dan had Putin ernstige problemen gehad de soevereiniteit van Rusland effectief te bewaken. Het globalisme wil van Putin af omdat hij niet wil meewerken aan de globalistische agenda. Daarin heeft hij in Trump een bondgenoot maar, deze nieuwe memo toont aan dat ook de soevereiniteit van Rusland ook nog steeds van binnenuit wordt ondergraven. Daar gaat het namelijk echt om. Dit is geen conflict tussen politieke partijen maar een conflict van burgers wereldwijd tegen een parasitaire politieke ideologie met heel veel macht en tentakels.

Die macht bestaat uit het bankensysteem, de wetten en verdragen die als onkruid het politieke moeras mogelijk maken, multinationals en, dat allemaal ondersteund door politici die gekocht of gechanteerd zijn en daarom die agenda dienen. Dat is het gevecht tussen nationalisme versus globalisme en, globalisme heeft vanaf 9/11 enorme stappen gemaakt tot aan de verkiezingen van 2016.

Het slagveld van deze strijd vindt nu in Washington plaats, ondanks dat dit een globale strijd is. De strijd tegen Trump vindt nu ook wereldwijd op de beurzen plaats. De FED heeft de rente verhoogd en, de gevolgen daarvan zie je nu als een olievlek vanuit New York zich verspreiden over de rest van de wereld. Dat ging gebeuren, de FED is namelijk een orgaan dat dicht bij het hart in het lijf van dat globalisme zit. De aanval op de wereldwijde markten is een aanval tegen Trump. Trump moet verdwijnen en daar wordt geen middel voor onbenut gelaten.

Dus, maak je borst maar nat, we gaan roerige tijden tegemoet. De economie gaat klappen krijgen en we zullen worden bestookt met memo’s, rapporten en geheimen die de ‘Deep State’ als een onderdeel van dat globalisme in het zonnetje zet. Het wereldbeeld van de burger gaat veranderen en daarmee de wereld. Ziet die burger uiteindelijk wat zijn leven zo’n ‘rat-race’ maakt, dan komt de wereldwijde opstand op gang. Daar is dat globalisme als de dood voor. De tv gaat overuren met onzin brengen en wij zullen blijven wijzen op wat de tv je NIET vertelt.

https://www.youtube.com/watch…

%d bloggers liken dit: